Hack

EDhack Krea Girona

Dia: 22/03/2019 - 23/03/2019

Hora: Tot el dia

Lloc: Centre Cultural La Mercè
Pujada de la Mercè, 12, Girona, 17004


L’EDhack Krea Girona serà una experiència de treball col·laboratiu entre persones que volen desenvolupar projectes i trobar solucions a un repte important per a la comunitat. Un laboratori creatiu basat en la cocreació i el treball en equip en què tothom que hi participi aportarà les seves experiències, coneixements i habilitats per crear projectes que aprofitin les oportunitats que es generen en el vincle entre els àmbits educatiu i cultural.

Aquesta gran  trobada en format hackató es celebrarà els dies 22 i 23 de març de 2019 al Centre Cultural La Mercè. El projecte està impulsat per l’Ajuntament de Girona i la Fundació Jaume Bofill.

El repte

  • De quines maneres podem connectar l’educació i la cultura? Amb una visió creativa, comunitària, personalitzada i valenta.

El context actual demana diàlegs entre sectors complementaris i entre professionals diversos per tal de desenvolupar projectes i experiències innovadores i creatives per definir el futur de les nostres ciutats.

Els vincles entre educació i cultura ofereixen moltes potencialitats i possibilitats de treball per transformar els dos àmbits i el conjunt de la societat.

Quines accions, experiències i projectes poden aprofitar l’impacte de l’art i la cultura en els processos educatius de tots els habitants de la ciutat? Com pot aquest vincle afavorir la participació cultural de tota la ciutadania? Com pot l’educació transformar els espais, expressions i pràctiques culturals? Quin paper juguen la creativitat, la innovació i la tecnologia com a eixos per construir ponts entre els dos àmbits?…

T’atreveixes a hackejar la connexió entre l’educació i la cultura? Més informació a https://girona.edhack.cat/edhack