Definició d’audiències

Dia: 09/04/2019

Hora: 10:00 - 12:00

Lloc: UPF Campus Ciutadella
Ramón Turró, 3, Barcelona


UPF Ciutadella, Edifici Ramon Turró (aula 13.004)

Cicle de comunicació digital

Les xarxes socials juguen un paper molt important pel que fa a la captació i fidelització de clients. Les marques comercials tenen l’oportunitat de crear comunitats a les diferents xarxes, la qual cosa els permet estar en contacte directe amb el seu públic objectiu i analitzar-ne els hàbits i comportaments. Elaborar i seguir una estratègia de comunicació digital ens permetrà no només potenciar la nostra imatge de marca, si no també generar engagement amb el nostre públic, guanyar posicionament, generar coneixement i generar confiança.

Tot i així, construir, fer créixer i mantenir les comunitats digitals comporta una sèrie de reptes. A la vista d’aquesta realitat, i responent a les necessitats del sector pel què fa a disposar de més eines i coneixements sobre comunicació a través de xarxes socials, KID’S CLUSTER proposa un cicle de tres workshops de comunicació digital dirigida a infants i famílies que tractaran temes específics:

  1. Definició d’audiències: la correcta definició de l’audiència representa el 50% de l’èxit de l’estratègia digital
  2. Storytelling: l’art de connectar amb el target a través de missatges memorables
  3. Retorn de la inversió: convertir la presència a xarxes en vendes

A qui va dirigit el cicle de comunicació digital?

  • Empreses i entitats del sector infantil i familiar amb interès en reforçar la seva estratègia digital
  • Empreses i entitats que pertanyin a la cadena de valor dels productes i serveis infantils que vulguin aprofundir en el coneixement del target infantil i familiar

Workshop 1: Definició d’audiències

Comprendre els infants i les famílies, el nostre públic objectiu, és la base de la nostra estratègia comunicativa. Els objectius d’aquesta primera sessió són:

Conèixer en profunditat la nostra audiència: com són els infants i les famílies avui i quins perfils podem definir
– Aprofundir sobre les seves necessitats, inquietuds i motivacions per, més endavant, saber fer-los arribar els missatges adequats mitjançant els canals adequats
– Conèixer casos d’èxit del sector infantil i familiar extrapolables a la nostra pròpia estratègia digital

Vine a descobrir com són els infants i famílies d’avui i com es mouen per les xarxes de la mà de The Modern Kids and Family, la primera agencia de marketing infantil a Espanya, i a conèixer el cas d’èxit d’Afterscool, l’app que està revolucionant el sector dels extraescolars i l’oci educatiu.

Programa

  • 10:00h – 10:15h – Benvinguda i presentació de la sessió  (KID’S CLUSTER)
  • 10:15h – 10:45h – Definició d’audiències: anàlisi del mercat infantil a Espanya (Jorge Esteve, Director a Barcelona de The Modern Kid’s and Family)
  • 10:45 – 11:15h – Conèixer i donar resposta a les necessitats del nostre públic: el cas d’èxit d’Afterscool (Heidi Adragna, Co-fundadora)
  • 11:15 – 12:00h – Diàleg participatiu sobre reptes compartits en matèria de comunicació digital

Sessió exclusiva per a socis de KID’S CLUSTER. No ets soci i hi estàs interessat? Escriu-nos a info@kids-cluster.com

Inscripcions

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.