Assemblea General KID’S CLUSTER 2019

Dia: 29/03/2019

Hora: 9:00 - 14:00

Lloc: Canòdrom - Parc de Recerca Creativa
Concepció Arenal, 165, Barcelona


El joc és la manera que tenen els infants de conèixer el món i d’aprendre. A KID’S CLUSTER ho tenim molt clar i per això també ho apliquem als nostres socis, que volen conèixer més el seu target i el seu mercat i que volen aprendre noves maneres de fer negoci.

Jugant aprenem, experimentem, imaginem, compartim i, per suposat, ens divertim. I aquesta és, precisament, la filosofia de treball del clúster.

T’ho volem demostrar durant la propera Assemblea General de KID’S CLUSTER. Hem organitzat una jornada apassionant en la que, a través del joc, descobrirem nous horitzons pel sector i començarem a construir les eines per arribar-hi.

El dia 29 parlarem sobre el poder transformador del joc, repassarem les activitats del 2018, veurem tot el què estem fent i tenim previst fer aquest 2019, posarem cara als nous membres de la família KID’S, i coneixerem totes les col·laboracions i projectes que estan tenint lloc en el marc del clúster. Per suposat, també hi haurà una estona per fer xarxa amb la resta de socis i per jugar!

INSCRIPCIONS TANCADES

#sumarmultiplica

Programa de l’Assemblea General 2019