Trobada amb Yoshi A. Okamoto

A començaments de juliol KID’S CLUSTER va oferir la possibilitat als seus associats de mantenir una trobada amb Yoshi A. Okamoto, un consultor japonès especialitzat en l’àmbit de la tecnologia aplicada a l’educació. Okamoto és assessor del Board Member for Silicon Valley GSVlabs, ambaixador del EdTech Europe & EdTech Asia i també és un destacat inversor en aquest sector.

Finalment van ser Boolino, la Fundació Pere Tarrés i Abacus Cooperativa, les empreses que van compartir una profitosa reunió amb Yoshi A. Okamoto per conèixer les noves tendències tecnològiques en l’àmbit de l’educació i per explorar la possibilitat d’abordar en algun moment el mercat asiàtic. Aquest contacte surt de la participació de KID’S CLUSTER a la missió de clústers de Catalunya a Singapur que va tenir lloc el passat mes de maig.

Les sessions de treball amb aquest consultor japonès formen part de l’estratègia global de KID’S CLUSTER d’oferir accés a professionals de la innovació en el segment infantil i de generar contactes d’alt valor afegit als associats.