Toy Fair New York 2020 – Missió agrupada

Día: 21/02/2020 - 26/02/2020

Hora: 9:00 - 17:00


KID’S CLUSTER proposa als seus associats embarcar-se en una missió internacional conjunta per assistir a una de les fires més importants del sector jogueter a nivell mundial. La comunitat internacional de joguines es reuneix a la Toy Fair de Nova York anualment per comprar i vendre productes, participar a pitch i intercanviar idees, i reunir-se amb socis i partners d’arreu del món. KID’S CLUSTER vol acostar les empreses catalanes a aquesta enorme oportunitat; visitar i conèixer la Toy Fair no només significa descobrir les joguines que dominaran el mercat en el futur més immediat, si no també conèixer les últimes tendències del mercat infantil i juvenil.

Proposem visitar l’ecosistema econòmic de Nova York, un dels més innovadors i avançats a nivell mundial, i un dels mercats de referència de les empreses vinculades al mercat infantil i familiar, i realitzar trobades bilaterals amb agents i empreses del sector que els resulti d’utilitat conèixer per poder fer benchmark de bones pràctiques i per establir contactes internacionals d’alt valor afegit.

Embarca’t en aquesta aventura internacional de la mà de KID’S CLUSTER juntament amb 7 empreses que ja han confirmat la seva participació. Envia el teu interès o sol·licita més informació a info@kids-cluster.com

Activitat exclusiva per a socis de KID’S CLUSTER. No ets soci i hi estàs interessat? Escriu-nos a info@kids-cluster.com