El KID’S CLUSTER participa a la cinquena trobada internacional de clústers europeus a Stuttgart

KID’S CLUSTER va assistir per primer cop al 5th Cluster Matchmaking Conference, una trobada anual de clústers europeus, que enguany es va realitzar els dies 21 i 22 de Setembre a Stuttgart, Alemanya. Com en anteriors edicions, l’objectiu d’aquesta jornada és impulsar la relació entre els clústers europeus participants mitjançat reunions B2B per afavorir sinergies i projectes internacionals, workshops per compartir experiències en la participació en projectes europeus i conferències inspiradores per orientar als assistents sobre com construir models de clústers més sostenibles.

Enguany la trobada ha reunit més de 175 clústers europeus, de més de 30 països i s’han produït més de 600 reunions. L’acte ha comptat amb la participació de 8 clústers catalans.

 

 

 

 

 

 

 

KID’S  CLUSTER va  tenir l’oportunitat de reunir-se amb el clúster de Turisme d’Isàndia, Iceland Toruism Cluster Iniciative;  el clúster de serveis de Dinamarca, Service Cluster Denmark; el clúster danès  Lifestyle & Design Cluster; el clúster d’indústries creatives de Lituània, Uzupis Creative Claster; el clúster danès Innovation Network of Experience Economy, el clúster de l’esport d’Estònia, Active Life Cluster SportEST, el clúster de IT i electrònica del País Basc, GAIA – Association of Electronic and Information Technologies, i el clúster Packaging Cluster.

Aquestes reunions fomenten l’intercanvi de coneixement entre clústers a més de la  col·laboració i creació de consorcis per a participar en diferents convocatòries europees, apropant la internacionalització, la intel·ligència de mercat, la recerca i el  desenvolupament de nous productes i serveis a les empreses i entitats associades.

 

Com aconseguir finançament europeu per a les empreses a través dels clústers?

Mes informació: info@kids-cluster.com