Missió empresarial del sector infantil a la Xina

Internacionalitza’t al mercat xinès!

Després de participar en una sessió informativa on els socis de KID’S CLUSTER i empreses del sector infantil vam poder conèixer les oportunitats del mercat xinès, us proposem anar un pas més enllà!

La combinació de la ràpida evolució del comerç electrònic i la magnitud del mercat xinès, resulta en diferents oportunitats de negoci per a les empreses catalanes. La creixent classe mitjana xinesa i l’augment de naixements fan viable la exportació de joguines i productes per a infants amb una qualitat i originalitat superior.

Entre els dies 25 i 27 de juliol tindrà lloc a Xangai la fira CBME, la fira més gran del món del sector infantil, nadons i maternitat. Aquesta congrega en uns dies a compradors, distribuïdors i proveïdors de la indústria de tot el planeta. Així doncs la fira es converteix en el millor lloc per contactar amb potencials socis i distribuïdors comercials a la Xina.

Aquesta missió empresarial, organitzada per ACCIÓ i que compta amb la col·laboració de KID’S CLUSTER té com a objectiu donar a conèixer de primera mà el mercat de productes infantils a la Xina. Per tant, a més de dissenyar itineraris específics per conèixer els players d’interès del sector,  l’agenda de la missió es completa amb una agenda agrupada i individual per a cada participant, un retail tour experience i una visita a una plataforma online.

Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 1.190 € (import bossa viatge) en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Estàs interessat en aquest mercat? Trobaràs més informació al Banc de Coneixement d’ACCIÓ.

Donar a conèixer de primera mà la composició del mercat de productes infantils a la Xina i la importància dels actors online. Fer els primers contactes amb potencials distribuïdors i socis comercials per tal de prospectar oportunitats de negoci.

Una empresa del sector infantil o maternitat que vulgui conèixer el mercat online i/o offline a la Xina.

Convocatòria de participació 

Més informació: alopez@kids-cluster.com / +34 663 873 618