“Repercussió en els models de negoci del nou escenari Covid”: webinar ACCIÓ + clústers

Day: 05/06/2020

Time: 10:00 - 11:00


  • Els propers mesos de juny i juliol, ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, i els 29 clústers del programa Catalunya Clústers organitzem el Cicle Catalunya Clústers “ESTRATÈGIES PER ENCARAR EL FUTUR”. 
  • Constarà de 6 sessions online que serviran per seguir unint esforços per ajudar de forma transversal les empreses a superar aquests moments d’incertesa i d’aturada de l’activitat arran de la crisi del COVID-19.

En el primer seminari, “Repercussió en els models de negoci del nou escenari Covid” amb Antoni Flores, Conseller Delegat de Loop, com a ponent, aprendràs a construir una primera guia de pensament per valorar els impactes de la situació actual. Ho faràs a través de sis afectacions que suposen un nou escenari amb noves oportunitats i amenaces, amb implicacions importants en la forma que tenim de fer negocis i en els mateixos models de negoci.

Podem assegurar que la Covid-19 és un autèntic ‘cigne negre’ al qual ens enfrontem des del desconeixement. Aquesta pandèmia ens ha dut noves afectacions en allò que representa la nostra vida, accelerant aquelles tendències que ja havien estat identificades, generant noves dinàmiques i creant nous hàbits de socials i de consum. En aquesta turbulència en què estem vivint i encara sense visualitzar del tot l’impacte que tindrà tant en les nostres vides com en l’economia.

Participa en aquesta sessió per conèixer com la crisi actual obre nous escenaris, tant en l’àmbit de sectors industrials, de serveisretail gran consum.

No t’ho perdis! Inscriu-te aquí.