bofill

Posem l’educació a l’hora!

Day: 23/10/2019

Time: 9:00 - 14:00

Place: Sala Teatre del CCCB
Montalegre, 5, Barcelona


Com fer possibles uns altres horaris escolars?

La Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica proposem uns nous horaris escolars que garanteixin una educació plena i integral per a tots els infants i joves i que tinguin en compte els ritmes vitals a cada edat i el seu benestar.

El proper 23 d’octubre, vine a aquest acte organitzat per la Fundació Jaume Bofill on comptarem amb l’Elena Sintes, cap del projecte Educació a l’hora, Fundació Jaume Bofill i en Jaume Aguilar de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya-FMRPC que ens explicaran la proposta.

Oblida’t d’un acte en el que només t’expliquen, aquesta jornada serà dinàmica i vibrant. Tindrem preguntes d’infants que haurem de respondre, marcarem prioritats per als horaris escolars i expressarem neguits, dubtes i adhesions a les mesures que es proposen a Educació a l’hora. Amb dinàmiques de les de sempre i de les més noves, us demanarem l’opinió i debatrem entre tots com dur a terme un canvi en els horaris escolars per una educació equitativa i integral.

Més informació, programa i inscripcions