Electro Hero Kit

Technology Will Save Us és una companyia que fabrica i ven joguines DIY (do it yourself). Es tracta de kits per muntar en el que els nens i nenes s’han d’esforçar i a aprendre abans d’obtenir la recompensa en forma de joguina. Aquesta empresa ha vist en la gran popularitat de la pel·lícula “Los Vengadores” de Marvel una extraordinària oportunitat de negoci vinculat al licensing.

I és que els nens i nenes que comprin el Electro Hero Kit podran ajudar als seus superherois preferits, al mateix temps que aprenen fonaments relacionats amb l’electricitat, la llum i la conductivitat. El kit porta el material suficient per arreglar l’arc reactor d’Iron Man i l’escut protector de Capità Amèrica. A més, una app mòbil planteja missions específiques per ajudar als superherois un cop construits els circuits electrònics necessaris que planteja la joguina.

El producte té un preu de 35€ i també es poden comprar divertides samarretes per reafirmar l’interès del nen o nen amb tot allò que envolta l’electrònica.