La botiga de joguines definitiva

Una botiga de joguines amb portes secretes, una pont musical, un laboratori de ràdio, una discoteca amb DJ punxant, actuacions musicals, classes de dibuix i manualitats… Segur que no has estat mai en una botiga com aquesta a no ser que hagis visitat CAMP, la botiga de joguines més sorprenent del món que fa poques setmanes ha obert al centre de Nova York.

CAMP és un nou concepte de retail que ha situat la diversió i els nens en el centre de la seva estratègia de negoci. La botiga compta amb 1000 metres quadrats enfocats a la diversió i a l’experimentació. A què els nens i nenes corrin, toquin, comparteixin… en definitiva, a que siguin nens. De fet, el simple fet d’anar a CAMP és ja, de per sí una experiència única atès que cada 8-12 setmanes canvia la decoració i la temàtica d’una part de la botiga a la que s’hi accedeix per una porta secreta. Tot per garantir el retorn dels clients.

A més, CAMP també ha impulsat un interessant projecte de col·laboració amb altres marques. Així per exemple, fins el passat 15 de març, MasterCard va utilitzar part de les instal·lacions per promocionar l’experiència d’uns campaments d’estiu, oferint regals de la botiga a qui els pagava a amb la seva targeta de crèdit.

https://camp.com/
https://www.buzzfeed.com/louisekhong/camp-toy-store-nyc