Assistents de veu infantils

Aquest estiu ha sortit a la venda el Amazon Echo Dot Kids Edition, l’Alexa pels nens i nenes. Es tracta d’un assistent virtual pensat i dissenyat pels més petits. Axò significa que sap interpretar el no sempre fàcil llenguatge infantil, que ofereix continguts específics per aquestes edats, i que ve reforçat per nombrosos controls parentals, amb diferents nivells per si hi ha infants de diferents edats a la casa.

Els usuaris del Echo Dot Kids Edition poden demanar-li a Alexa que reprodueixi música, que els expliqui contes (ve amb més de 1.000 audiocontes) o, fins i tot que truqui als telèfons que els pares han autoritzat. També incorpora jocs per estimular les capacitats dels usuaris i dóna resposta a molts dels dubtes que els nens i nenes sovint pregunten.

El model de negoci d’Amazon amb aquest producte és clar: cobra 79 dòlars pel dispositiu i una quota de 3 dòlars al mes pels continguts a partir del segon any (el primer es gratuït). I pel camí ja ha fidelitzat de per vida a tota una familia.

Amazon també ha tancat acords amb altres fabricants de joguines per afegir continguts a Alexa. Així per exemple, alguns Trivias com When in Rome ja permeten diversió infinita als jugadors, atès que les preguntes són sempre noves.

https://www.amazon.com/-/es/Echo-Dot-Kids-dise%C3%B1ado-preocupaciones/dp/B07Q2MXPH6

https://www.psfk.com/2017/10/amazons-alexa-host-trivia-board-game.html