Ajudant als infants a escollir bons aliments

SpartanNash és una empresa de distribució de menjar en supermercats que opera des del 2013 al nord dels Estats Units. Amb l’objectiu d’ajudar als més petits a prendre decisions que els acostin a una alimentació saludable acaba de llençar el programa Kids Crew.

Aquesta iniciativa és totalment educacional i vol cridar l’atenció sobre la importància d’una alimentació saludable i d’una vida activa entre els menors i els seus pares. Per fer-ho ha dissenyat diferents activitats en els mateixos punts de venda dels seus productes. Així, els nens poden agafar i menjar la fruita que vulguin, fer una visita guiada per especialistes als supermercats i rebre informació sobre les necessitats especials en matèria d’alimentació. També es fan visites a l’empresa per explicar la traçabilitat dels productes frescos, i s’han creat diferents continguts específics de difusió que estan en suport digital.

Amb aquesta mesura SpartanNash vol posar el seu granet de sorra a l’enorme problema d’obesitat infantil que hi ha als Estats Units, on el 14,2% dels nens d’entre 2 i 5 anys ja pateixen sobrepès, cosa que suposa un augment del 8,5% en només dos anys.

https://www.spartannash.com/about/news/kids-crew-supermarket-tours/